Aan dit deel van de website wordt nog hard gewerkt...

De band tussen ouder en kind is en blijft altijd bijzonder. Het is niet alleen fijn als deze band goed en sterk is, maar ook belangrijk voor een goede ontwikkeling van het jonge kind. Wetenschap heeft meermaals laten zien dat muziek er voor kan zorgen dat de band tussen ouder en kind wordt versterkt. Het zingen voor je pasgeboren baby geeft een vertrouwd gevoel en kalmeert het jonge kind. Zo toont onderzoek van ..... aan dat een wiegenlied er voor zorgt dat....

 

Wilt u uw zoon of dochter of een goede vriend of vriendin een bijzonder en uniek geboorte geschenk geven? Geef hen dan een gepersonaliseerde "Birth Song". Naar aanleiding van uw aanvraag wordt een uniek wiegelied geschreven en opgenomen voor de pasgeborene. U kunt input geven door een woord te kiezen dat symbool staat voor de liefde en geboorte van het kind. 

 

Wat kunt u verwachten?

- Het liedje, dat helemaal uniek is geschreven voor de ontvangers zal zijn geschreven in 6/8 maat. Mogelijk bent u hier nog niet mee bekend. Het houdt in dat het liedje in een wiegende cadans van 6 tellen wordt geschreven. Denkt u maar aan het liedje "slaap kindje slaap". Deze wiegende cadans geeft rust voor het kindje en is ideaal geschikt om te zingen voor het slapen gaan. 

 

- De tekst van het liedje wordt gebaseerd op een door u gekozen symbolisch woord. Zo is het liedje niet alleen uniek, maar ook gepersonaliseerd voor de ontvangers.

 

- Het liedje heeft een omvang van ongeveer 45 sec tot een minuut.