Muziekcursus kinderopvang

Je wilt graag meer muziek maken op je werk, maar je bent toch onzeker of je het wel kunt. Je denkt misschien dat je niet mooi zingt, dat je toch geen instrument kunt bespelen of dat je niet muzikaal genoeg bent. Geen zorgen, dat ben je wel!

Music Moves U, biedt twee verschillende cursussen aan voor jou en je collega's:

 

Algemene muziekcursus

Tijdens de "algemene muziekcursus kinderopvang" leer je hoe je je stem goed kunt inzetten om te zingen met en voor kinderen. Je leert hoe je instrumenten kunt gebruiken tijdens liedjes en beweegspellen en je leert dat je niet voor alle instrumenten eerst 5 jaar hoeft te oefenen! Wil jij je muzikale skills verbeteren? Kijk dan hier voor meer info over de cursus.

Gitaar cursus

Met de "gitaar cursus kinderopvang" leer je de basis op de gitaar. Deze cursus is gericht op het spelen van kinderliedjes. Zo kun jij straks niet alleen zingen met de kinderen, maar kun je jezelf en de kinderen begeleiden op gitaar. We zullen alvast een geheimpje verklappen, je hebt slechts 3 akkoorden nodig! Wil jij deze akkoorden leren spelen en toepassen bij kinderliedjes? Lees dan hier meer over de cursus.