Muziekles kinderopvang

Wil je op de kinderopvang locaties waar je werkt graag een keer een muziekles voor de kinderen, dan ben je bij Music Moves U aan het juiste adres. Music Moves U verzorgt een leuke en actieve muziek les. Tijdens de muziekles mogen de kinderen actief mee doen, ze mogen mee spelen op instrumenten, bewegen op muziek en natuurlijk mee zingen! Plezier maken staat voorop, maar met deze muziekles biedt je de kinderen meer dan alleen plezier. Tijdens de muziekles leren ze nieuwe instrumenten kennen, ze oefenen met hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden worden aangesproken. 

 

Voor wie is de muziekles?

De lessen zijn gemaakt voor kinderen in de leeftijd 2 tot 4 jaar. Dat kunnen de groepen op een Peuteropvang locaties zijn, of de peutergroep op een KDV. Mocht je op het KDV werken met een verticale groepen met de leeftijd 0 tot 4 jaar? Dat is geen probleem, echter zullen de aller jongste iets minder kunnen aansluiten bij de muziekles. De groepsgrote van een groep mag maximaal 16 kinderen zijn voor de muzieklessen.

 

Wat u verder nog moet weten:

- Een muziekles duurt 30 minuten, Elke zal 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn voor het klaarzetten van de kring en het bespreken van eventuele bijzonderheden.

- De minimale afname op een dagdeel zijn 2 muzieklessen.